Parteneriat între Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului și Asociația „Lingua Economica”

15 ianuarie 2019

Președintele Consiliului Științific al ISACCL, prof.dr. Emil Constantinescu, și prof.dr. Mariana Nicolae sunt semnatarii acordului de colaborare între Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului și Asociația „Lingua Economica”, înființată la inițiativa profesorilor Departamentului de limbi moderne și comunicare în afaceri (DLMCA) din Academia de Studii Economice.

Asociația „Lingua Economica” inițiază şi participă la proiecte de cercetare în domeniul ştiinţelor umaniste; concepe programe proprii şi în regim de parteneriat cu alte instituţii publice sau private, din ţară sau din străinătate, având drept obiectiv formarea şi dezvoltarea profesională a cadrelor didactice universitare şi a oricăror alte persoane interesate; organizează seminarii ştiinţifice şi conferinţe; acordă consultanţă şi consiliere în domeniul comunicării în mediul academic şi profesional; organizează cursuri de pregătire în vederea promovării însuşirii limbilor moderne şi a culturii şi civilizaţiei ţărilor în care acestea sunt vorbite.

Nu există comentarii.

Adaugă un comentariu