Apel pentru proiecte curatoriale

APEL PENTRU PROIECTE CURATORIALE

 

Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului invită curatorii interesați să depună un proiect de amenajare a primei expoziții găzduite în sediul Institutului din Bd. Mareșal Constantin Prezan nr. 2A.

Expoziția va conține peste 100 de obiecte de artă levantină și va fi organizată în subsolul amenajat pentru expunere al Institutului.

Fișele de descriere a obiectelor și fotografiile acestora sunt disponibile la sediul Institutului începând de luni 27 august pînă joi 30 august între orele 9.00 -16.00. Vizitarea spațiului de expoziție este, de asemenea, posibilă între orele mai sus menționate. Vineri 31 august 2018 programul este între orele 9.00 - 14.30.

Persoana de contact pentru programarea vizitelor curatorilor interesați și depunerea proiectelor de amenajare este doamna Raluca Velicu, expert expoziții și fond carte.

(e-mail:  raluca_antonella_velicu@institutlevant.ro, office@institutlevant.ro, telefon 0722.629.979).

Proiectele de amenajare se primesc până luni 03.09.2018 ora 16.00 în format tipărit și electronic.

Pentru proiectul declarat câștigător se va încheia un contract de prestări servicii, plătit pe bază de factură fiscală. Candidații trebuie să aibă posibilitatea de a factura pentru servicii de curatoriat expoziții.

Vă așteptăm proiectele și vă dorim mult succes.

 

Comisia de selecție:

Emil Constantinescu, Președintele Consiliului Științific al Institutului de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului

Dan Grigorescu, Director științific

Raluca Velicu, Expert expoziții și fond de carte

Nu există comentarii.

Adaugă un comentariu