Titlul de „susținător al culturii”, conferit lui Emil Constantinescu

Uniunea Democrată Tătară (UDT) din România i-a conferit președintelui Emil Constantinescu titlul de ”susținător al culturii” pentru promovarea diversității culturale, valorificarea elementelor tradiționale și lupta împotriva discriminării.

La eveniment, președintele Constantinescu a prezentat proiectele Institutului de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului care vizează și comunitatea tătară din Dobrogea, iar președintele Naim Belgin a prezentat activitatea Uniunii Democrate Tătare din ultima perioadă, cu accent pe activitățile de promovare a culturii tătare, dar și de stopare a discriminării, precum conferința internațională ”Uniți în diversitate! No discrimination!”, organizată  pe 8 iulie 2021, împreună cu reprezentanții Colegiului Național „Ion Neculce” din Capitală, într-un efort de conștientizare și valorificare a importanței multiculturalismului prezent la nivel național.

Uniunea Democrată Tătară (UDT) din România i-a conferit președintelui Emil Constantinescu titlul de ”susținător al culturii”

Uniunea Democrată Tătară (UDT) din România i-a conferit președintelui Emil Constantinescu titlul de ”susținător al culturii”

Nu există comentarii.

Adaugă un comentariu