Șapte membri ai Consiliului Științific al ISACCL în conducerea Academiei Mondiale de Artă și Știință

Remus Pricopie, membru al Consiliului Științific al Institutului de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului, rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, președinte al World University Consortium și fost Ministru al Educației în perioada 2012-2014 a fost ales în conducerea Academiei Mondiale de Știință.

Alături de Remus Pricopie, în Board of Trustees au mai fost aleși Jonathan Granoff (președintele Institutului de Securitate Globală), Ketan Patel (CEO și fondator al companiei Greater Pacific Capital), Janani Ramanathan (cercetător asociat la The Mother’s Service Society, Pondicherry, India), Alexander Zidansek (prodecan al Jožef Stefan International Postgraduate School, Ljubljana, Slovenia), și Moneef Zou”bi (director general al Academiei de Științe a Lumii Islamice, Iordania).

În urma acestor alegeri, șapte membri ai Consiliului Științific al ISACCL fac parte din conducerea Academiei Mondiale de Artă și Știință: Emil Constantinescu, Remus Pricopie, Garry Jacobs, Alberto Zucconi, Nebojša Nešković, Fadwa El Guindi, Thomas Reuter.

În continuare se desfășoară procedurile de nominalizare a membrilor juniori, asociați și membrilor plini ai Academiei. Termenul final de depunere a candidaturilor și nominalizărilor este 31 august 2021.

În aceeași reuniune a fost aprobat Codul de Etică, important pentru participarea Academiei Mondiale de Artă și Știință la proiecte cu finanțare internațională.

6 iulie 2021

Nu există comentarii.

Adaugă un comentariu