Reuniunea anuală a Consiliului Științific al Institutului de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului

În prezența conducerii Academiei Mondiale de Artă și Știință (WAAS), Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului a organizat astăzi reuniunea anuală a Consiliului Științific și a Consiliului Consultativ.

Cinci dintre membrii conducerii Academiei Mondiale de Artă și Știință sunt și membri ai Consiliului Științific al Institutului de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului: Garry Jacobs (CEO), Alberto Zucconi (Director al Board of Trustees), Nebojša Nešković (secretar- general), Fadwa El-Guindi și Thomas Reuter (membri ai Board of Trustees).

La reuniune s-a discutat despre viziunea Academiei Mondiale de Artă și Știință asupra cercetării științifice avansate, despre relația dintre societate și mediul academic și despre relația dintre cercetarea științifică și programa universitară. Invitaților străini din partea Academiei Mondiale de Artă și Știință le-au fost prezentate conceptele definitorii pentru activitatea Institutului Levant, parteneriatele instituționale și de cercetare ale acestuia, programele și proiectele în curs de derulare, publicațiile și expozițiile organizate în decursul celor cinci ani de activitate.

11 octombrie 2022

Nu există comentarii.

Adaugă un comentariu